OMEGAN TILARATKAISUT

Omegalta saat kaikki kodin kiintokalusteet, varusteet kodinkoneet sekä uudis- että remonttikohteisiin aina valmiiksi kasattuna, kotiin kuljetettuna, sisään kannettuna ja tarvittaessa myös avaimet käteen -asennettuna.

Valmistamme myös mittatilauksena liuku- sekä tilanjako-ovia.

 

Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua kartoittamaan toiveesi, käyttötarpeesi ja tilan mahdollisuudet, silloinkin kun on vaikea pukea omia haaveitaan sanoiksi.

 
pelkistetty vaalea keittiö
mustat keittiö
romanttinen keittiö
maalaisromanttinen keittiö
keittiö punaisella välitilalla
vaalea keittiö

KEITTIÖ – SINUN TARPEIDESI MUKAAN

Hyvin suunnitellussa keittiössä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin, turvallisesti ja mukavasti. Jokaiselle tavaralle on oma paikkansa ja kaikki koneet ovat juuri niille kuuluvilla paikoilla. Ruoanlaitto sujuu helposti, kun kaikki tarvittava on sopivasti toimintoonsa liittyen lähellä ja tasot on valittu tarkoituksen mukaisesti.

 

Jokainen keittiö on erilainen, riippuen siitä, millaisesta kodin asukkaat pitävät ja miten he haluavat keittiötään käyttää.

 
kodinhoitohuone-sailytysratkaisu
kodinhoithuone2
punainen-kodinhoitohuone

KODINHOITOHUONE
– SIELLÄ MISSÄ SUKKA LÖYTÄÄ PARINSA

Mitä jos kertoisimme, että hallitsemattomat pyykkivuoret, joissa lopulta sekoittuvat puhtaat ja likaiset, voivat olla pian historiaa? Käytännöllisesti kalustettu kodinhoitohuone on avain sujuvaan arjen vaatehuoltoon. Kun kaikelle on paikkansa, ja vielä helposti käden ulottuvilla, on arjessasi hieman vähemmän lojuvia pyykkejä, silitysrautoja ja pyykkipoikia. Kaunis kokonaisuus myös hivelee silmää arjen askareita tehdessäsi.

 
vessan-lavuaari
boho-wc
vessan-hana

KYLPYHUONE JA WC-TILA

Wc- ja kylpyhuonetiloissa on paljon toimintoja usein hyvinkin rajallisessa tilassa. Hyvät säilytystilat ja kestävät materiaalit takaavat viihtyisän ja käytännöllisen tilan.

Sen lisäksi, että toimivassa wc-tilassa ja kylpyhuoneessa hoidetaan aamutoimet ehkä hyvinkin ripeästi, on se iltaisin oiva paikka rauhoittumiselle ennen nukkumaanmenoa. Laita tasolla muutama leikkokukka ja lempituoksusi, niin saat luksusta arjen keskellä. Napsauta vielä musiikki soimaan, levitä kasvonaamio ja nauti omasta spa-hetkestä. Hyvä arki koostuu pienistä asioista.

 
makuuhuoneen liukuovi-peilikaapit
eteisen-sailytysratkaisu
boho-vaatehuone

SÄILYTYSRATKAISUT

Kodin säilytyskalusteita mietittäessä on siihen hyvä käyttää tovi jos toinenkin. Se, kuinka paljon ja millaista säilytystilaa juuri sinä tai perheesi tarvitsette, on hyvin yksilöllistä. Osaavan suunnittelijamme avulla löydät varmasti tilanteeseen sopivat ratkaisut.

Tila maksimoidaan vaatesäilytyksessä liukuovikaapeilla.

 

Liukuovien taakse voidaan rakentaa sisältö aina huonekohtaisesti tarpeiden mukaan. Korit, hyllyt, vaatetangot täydentävät toimivat kaapit. Liukuovemme on taattua laatua, ja ne liukuvat sulavasti auki ja kiinni. Tutustu saatavilla oleviin lisäosiin esitteemme kautta.

Tyylikäs ja tilaa säästävä tapa sisustaa

 

Peililiukuovilla luot avaruutta ahtaisiin paikkoihin ja lasi- tai levyovilla viimeistelet kotisi sisustuksen ilman, että sinun tarvitsee ajatella ulospäin aukeavan oven vaatimia ylimääräisiä neliöitä. Makuuhuoneissa, lastenhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa liukuoven suoma lisätila on aina paikallaan. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat materiaalit, jotka sopivat kotisi muuhun sisustukseen. Tule käymään myymälässä tai pyydä suunnittelija käymään esittelykäynnillä.

musta-hana-valkoiset-kaapit.jpg

KAIPAATKO IDEOITA?

Jos olet suunnittelemassa unelmiesi keittiötä, tilaa esite ideointiin. Materiaalivaihtoehtojen lisäksi esitteessä kerrotaan, mitä tulee ottaa huomioon keittiötä suunnitellessa ja millaisia arkea helpottavia ratkaisuja valikoimassamme on.