top of page

LAADUKASTA KOKONAISPALVELUA

Meiltä Omegalta saat kaikki kodin kiintokalusteet ja varusteet sekä uudis- että remonttikohteisiin aina valmiiksi kasattuna, kotiin kuljetettuna, sisään kannettuna ja tarvittaessa myös avaimet käteen -asennettuna. Valmistamme myös mittatilauksena liuku- sekä tilanjako-ovia.

 

Laatu ei ole meille pelkästään sana, vaan ehdoton edellytys koko toiminnallemme materiaaleista suunnitteluun ja valmistuksesta asennukseen. Jokainen koti ansaitsee mielestämme juuri sitä varten suunnitellut ja mitoitetut ratkaisut ja erikoismittaiset kalusteet ovatkin meille arkipäivää. Taitavat puuseppämme valmistavat ja kokoavat kaikki kalusteemme käsityönä mittojen mukaan Haapaveden tehtaalla. Palvelumme tähtää aina tyytyväiseen asiakkaaseen ja pitkiin asiakassuhteisiin.

SUUNNITTELU

Ammattitaitoiset suunnittelijamme ovat käytettävissäsi. Heidän avulla sinunkin keittiöstäsi tulee kaunis ja toimiva.

logo.png

MATERIAALIEN VALINTA

Suunnittelijamme auttavat sinua löytämään sopivat ja sinun näköisesi materiaalit.

logo.png

MITTAUS

Otamme vastuun kalusteiden sopivuudesta ja suoritamme mittaukset puolestasi.

logo.png

TILAUS

Tilaukseen merkitään kaikki tarkasti ylös ja näin saat täydellisen ja oikean toimituksen.

logo.png

ASENNUS

Kokeneet asentajamme huolehtivat kalusteet puolestasi paikoilleen asti.

logo.png

SUUNNITTELU JA MITTAUS

HYVÄ SUUNNITTELU ON KAIKEN LÄHTÖKOHTA

Toimiva tila rakentuu sen käyttäjien ympärille ja niissä yhdistyy kolme asiaa: toimintojen sopivat etäisyydet, riittävät ja tarpeenmukaiset säilytystilat ja käyttöä vastaavat materiaalit.

 

Olipa tila pieni tai suuri, rakennus uusi tai vanha, ammattitaitoiset suunnittelijamme hyödyntävät sen koko potentiaalin ja auttavat sinua löytämään mallistostamme tyyliisi ja käyttöösi sopivimmat materiaalit, kalusteet, varusteet ja kodinkoneet. Kalusteissamme käytännöllisyys, kestävyys ja kauneus kohtaavat. Saat aina suunnitelmastasi laadukkaat 3D-kuvat katsottavaksi ja eritellyn tarjouksen.

Suunnittelijamme suorittaa mittaukset kohteessa joko ensi tapaamisella tai uudiskohteissa myöhemmin rakennuksen edistyessä. Tarkistusmittaus suoritetaan vielä Omega-keittiöiden puolesta kun kaupat on lyöty lukkoon. Kannamme kokonaisvastuun remontista aina ensitapaamisesta valmistumiseen saakka. Mikäli et halua hyödyntää asennuspalveluamme, saat meiltä tarkat mittakuvat ja asennusohjeet sujuvaa asennusta varten.

Muista myös joustava Omega-rahoitus.

Suunnittelu ja mittaus

HUOLETONTA JA LUOTETTAVAA KOKONAISPALVELUA

Uuden kodin rakentajien on hyvä aloittaa yhteistyö suunnittelijoidemme kanssa hyvissä ajoin. Näin voidaan helpottaa sähkö-, ja LVI-suunnittelijoiden työtä. Kaikki tarvittavat sähköpisteet ja vesipisteet tulevat kerralla oikeisiin paikkoihin ja vältytään viime hetken korjauksilta.

logo.png
omega-ledit.jpg
eteisen-kaapit.jpg

TARKKA MITTAAMINEN TAKAA JUURI SOPIVAT JA TOIMIVAT KALUSTEET

Uuden kodin mittaukset suoritetaan heti, kun väliseinät ovat valmiina. Samalla tarkistetaan vielä sähköpisteiden ja vesipiteiden paikkojen oikeellisuus. Me vastaamme mittauksesta ja sinä voit rauhassa nauttia palvelusta. Remonttikohteiden mittaukset suoritetaan yhdessä suunnittelun kanssa. Tällöin käydään tarkasti läpi rakenteet ja niiden vaatimukset. Tarvittavat LVI ja sähkö muutokset kartoitetaan samalla kertaa.

logo.png
Kuljetuspalveu

KULJETUSPALVELU

KOTIINKULJETUS SUJUVASTI SISÄLLE SAAKKA

Kuljetamme kaikki kalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet sinulle yhdellä kertaa remontti- tai rakennuskohteeseen omalla kuljetuskalustollamme ja kannamme ne apunasi aina sisälle asti. Kun valitset kalusteillesi asennuspalvelumme, huolehdimme sisäänkannosta kokonaan puolestasi. Tavarantoimituksesta soitetaan aina etukäteen ja toimituksen ajankohta sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Oma kuljetuspalvelumme takaa asiakkaalle täsmälliset ja laadukkaat toimitukset.

Muista myös joustava Omega-rahoitus.

OMEGA-LAATUA KULJETUKSEEN

Keräämme keittiöösi tulevat tuotteet Haapaveden kalustetehtaalle ja kuljetamme ne sinulle Omega-keittiöiden omalla kuljetusautolla. Kuljettajamme osallistuu tuotteiden sisäänkantoon kanssasi ja jos otat asennuspalvelun meiltä, sinun ei tarvitse osallistua sisäänkantoon lainkaan.

logo.png
po__ytataso.jpg
Asennus

ASENNUS

KALUSTEET PAIKALLEEN ASENNETTUNA

Taitava asennustyö on erittäin tärkeä osa täydellistä lopputulosta. Osaavat ja huolelliset Omega-asentajamme purkavat aluksi vanhan keittiön ja vievät jätteet kierrätykseen. He kantavat kalusteet ja kodinkoneet kuljettajan kanssa sisälle kohteeseen ja asentavat ne paikoilleen suunnitelmien mukaan. Kalusteasennuksen lisäksi he säätävät mekanismit ja ovet kohdalleen ja viimeistelevät kalusteet käyttökuntoon aina viimeistä silikoninvetoa myöten.

Muista myös joustava Omega-rahoitus.

KOKO REMONTTI VALMIIKSI KERRALLA

Tarvittaessa voimme tehdä keittiössäsi myös kaikki remonttityöt. Kalusteasennuksen yhteydessä voimme suorittaa myös pintojen uudistamisen aina putki- ja sähkötöitä myöten. Asennustyöstä saat kotitalousvähennyksen verottajalta, jolloin maksettavaksesi jää todellisuudessa vain noin puolet koko kustannuksesta (verottaja palauttaa 45% työn osuudesta).

logo.png
omega-ledit.jpg
Avaimet kätee -remontti

AVAIMET KÄTEEN -REMONTTI

HELPPO KEITTIÖREMONTTI

Saat kauttamme ns. Avaimet käteen -remonttipalvelun, jossa huolehdimme kaikki remonttiin liittyvät sisustustyöt levytyksineen, maalauksineen ja laatoituksineen laatutakuulla.

 

Kaikki tapahtuu nopeasti, sujuvasti ja sovitussa aikataulussa, eikä sinun tarvitse huolehtia materiaalihankinnoista, sillä me hoidamme nekin. Remontteihin sisältyvistä sähkö- ja putkitöistä huolehtivat pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme, joten sinun ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä ja aikatauluttaa heidän käyntejään.

 

Koko Omegan tiimi myyjästä tuotantoon ja kuljettajasta asentajaan toimii saumattomasti yhteen koko prosessin ajan ja yhdessä huolehdimme siitä, että kotisi uudistaminen sujuu mutkitta.

 

Asennustyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen, jolloin maksettavaksesi jää todellisuudessa vain noin puolet koko työ kustannuksista*.

(*v. 2020 kotitalousvähennys on 40% työn osuudesta, enimmäismäärän ollessa 2250€/hlö. Omavastuu on 100€).

Muista myös joustava Omega-rahoitus.

VALITSE KOKONAISPALVELU

- VÄLTÄ TURHA STRESSI

Kaikki pinnat uusiksi: maalaukset, tapetoinnit sekä katto-ja lattiapinnat. Sähkö- ja putkityöt kuuluvat myös kokonaispalveluumme. Kun annat koko remontin Omega-keittiöiden huolehdittavaksi, vältyt turhalta stressiltä ja voit olla varma, että työt tulevat tehtyä ajallaan ja laadukkaasti.

logo.png
wc.jpg
Rahoitus

JOUSTAVA OMEGA-RAHOITUS

6KK KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA

Ostorahoituksemme on Osuuspankin kortiton kertaluotto, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä sekä kalusteitamme, kodinkoneitamme että asennus- ja remonttipalvelujamme.

Omega-rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä. Voit myös aina itse päättää kuukausittain maksamasi määrän minimierän ja loppusumman väliltä. Rahoitus tarjoaa sinulle 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman edun.

OMEGA-RAHOITUS LYHYESTI

  • Rahoituksen tarjoaa Osuuspankki

  • 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

  • Kortiton kertaluotto

  • Ei vakuuksia eikä takaajia

  • Maksimilainasumma 50 000 €

  • Rahoituksen korot voit vähentää veroilmoituksessa

  • Ei luoton avaus- eikä perustamismaksua

  • Joustavaa maksuaikaa jopa 7 vuotta

  • Lainan voi maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja

logo.png
pelkistetty-keittiö.jpg
Rahoituslakuri

KUINKA HAEN RAHOITUSTA?

Omega-rahoitus on helppo ja nopea hakea verkossa! Voit hakea rahoitusta joko itse alla olevalla laskurin avulla silloin, kun sinulle sopii tai myyjiemme avustuksella oston yhteydessä. Rahoituslaskuin "HAE"-painikkeesta avautuu hakemuslomake uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti.

Rahoituspäätöksen voit myös hakea jo valmiiksi ennen ensimmäistä käyntiäsi myymälässä. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Omega-keittiöt vahvistaa rahoitusyhtiölle lopullisen lainasumman toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään eikä edellytä ostamista. Lainapäätös on voimassa 3kk.

bottom of page