top of page

AVAIMET KÄTEEN -REMONTTI

HELPPO KEITTIÖREMONTTI

Saat kauttamme ns. Avaimet käteen -remonttipalvelun, jossa huolehdimme kaikki remonttiin liittyvät sisustustyöt levytyksineen, maalauksineen ja laatoituksineen laatutakuulla.

 

Kaikki tapahtuu nopeasti, sujuvasti ja sovitussa aikataulussa, eikä sinun tarvitse huolehtia materiaalihankinnoista, sillä me hoidamme nekin. Remontteihin sisältyvistä sähkö- ja putkitöistä huolehtivat pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme, joten sinun ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä ja aikatauluttaa heidän käyntejään.

 

Koko Omegan tiimi myyjästä tuotantoon ja kuljettajasta asentajaan toimii saumattomasti yhteen koko prosessin ajan ja yhdessä huolehdimme siitä, että kotisi uudistaminen sujuu mutkitta.

 

Asennustyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen, jolloin maksettavaksesi jää todellisuudessa vain noin puolet koko työ kustannuksista*.

Muista myös joustava Omega-rahoitus.

VALITSE KOKONAISPALVELU

- VÄLTÄ TURHA STRESSI

Kaikki pinnat uusiksi: maalaukset, tapetoinnit sekä katto-ja lattiapinnat. Sähkö- ja putkityöt kuuluvat myös kokonaispalveluumme. Kun annat koko remontin Omega-keittiöiden huolehdittavaksi, vältyt turhalta stressiltä ja voit olla varma, että työt tulevat tehtyä ajallaan ja laadukkaasti.

logo.png
wc.jpg
bottom of page