top of page

SUUNNITTELU JA MITTAUS

HYVÄ SUUNNITTELU ON KAIKEN LÄHTÖKOHTA

Toimiva tila rakentuu sen käyttäjien ympärille ja niissä yhdistyy kolme asiaa: toimintojen sopivat etäisyydet, riittävät ja tarpeenmukaiset säilytystilat ja käyttöä vastaavat materiaalit.

 

Olipa tila pieni tai suuri, rakennus uusi tai vanha, ammattitaitoiset suunnittelijamme hyödyntävät sen koko potentiaalin ja auttavat sinua löytämään mallistostamme tyyliisi ja käyttöösi sopivimmat materiaalit, kalusteet, varusteet ja kodinkoneet. Kalusteissamme käytännöllisyys, kestävyys ja kauneus kohtaavat. Saat aina suunnitelmastasi laadukkaat 3D-kuvat katsottavaksi ja eritellyn tarjouksen.

Suunnittelijamme suorittaa mittaukset kohteessa joko ensi tapaamisella tai uudiskohteissa myöhemmin rakennuksen edistyessä. Tarkistusmittaus suoritetaan vielä Omega-keittiöiden puolesta kun kaupat on lyöty lukkoon. Kannamme kokonaisvastuun remontista aina ensitapaamisesta valmistumiseen saakka. Mikäli et halua hyödyntää asennuspalveluamme, saat meiltä tarkat mittakuvat ja asennusohjeet sujuvaa asennusta varten.

Muista myös joustava Omega-rahoitus.

HUOLETONTA JA LUOTETTAVAA KOKONAISPALVELUA

Uuden kodin rakentajien on hyvä aloittaa yhteistyö suunnittelijoidemme kanssa hyvissä ajoin. Näin voidaan helpottaa sähkö-, ja LVI-suunnittelijoiden työtä. Kaikki tarvittavat sähköpisteet ja vesipisteet tulevat kerralla oikeisiin paikkoihin ja vältytään viime hetken korjauksilta.

logo.png
omega-ledit.jpg
eteisen-kaapit.jpg

TARKKA MITTAAMINEN TAKAA JUURI SOPIVAT JA TOIMIVAT KALUSTEET

Uuden kodin mittaukset suoritetaan heti, kun väliseinät ovat valmiina. Samalla tarkistetaan vielä sähköpisteiden ja vesipisteiden paikkojen oikeellisuus. Me vastaamme mittauksesta ja sinä voit rauhassa nauttia palvelusta. Remonttikohteiden mittaukset suoritetaan yhdessä suunnittelun kanssa. Tällöin käydään tarkasti läpi rakenteet ja niiden vaatimukset. Tarvittavat LVI ja sähkö muutokset kartoitetaan samalla kertaa.

logo.png
bottom of page