OMEGAN MALLISTO

Aina ajankohtainen Omega-mallistomme koostuu sadoista ovi-, runko-, taso- ja vedinvaihtoehdoista, joista yhdessä suunnittelijoidemme kanssa koostat unelmiesi kalusteet budjetista riippumatta.

 

Valikoimamme sisältää materiaaleja jokaiseen makuun, tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen. Yksi vahvuuksistamme onkin, että pystymme tarjoamaan täysin räätälöityjä ratkaisuja, olivatpa kyseessä erikoismitat, -sävyt tai -materiaalit.

 

Suosimme kotimaisia tavarantoimittajia ja olemmekin erityisen ylpeitä korkeasta kotimaisuusasteestamme.  Mallistomme kattaa myös julkitiloihin soveltuvia ja erityistä kestävyyttä vaativia materiaaleja.

 

KALUSTEOVET

MAALATUT OVET

Kaikki mallistomme maalatut ovet ovat kotimaista tuotantoa ja saat ne useissa upeissa vakioväreissä sekä kiiltävänä että mattapintaisena. Voit myös valita minkä tahansa maalisävyn käyttäen yleisimpiä sisämaalikartastoja. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada maalattuna oviväreissä.

 

KALVO-OVET

Kalvo-ovi sopii erityisen hyvin mm. kosteisiin tiloihin, kodinhoitohuoneeseen sekä lapsiperheiden keittiöön. Kalvopinta ja melamiinitausta suojaavat ovea kolhuilta ja kosteudelta. Lähes saumaton pinta on helppo pitää puhtaana. Korkeakiiltoisia kalvo-ovia suojaa erillinen kalvo, joka irrotetaan vasta asennuksen jälkeen.

 
 

MIKROLAMINAATTIOVET

Laajaan mikrolaminaattiovimallistoomme olemme koonneet ovitoimittajiemme ajankohtaisimmat värit ja kuosit aina sileistä mattapintaisista ovista struktuuripintaisiin puukuoseihin. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada oviväreissä. Mikrolaminaattiovet ovat melamiinipinnoitettua mdf- tai lastulevyä, joiden reunassa on ABS-nauhoitus. Reunanauhan voi valita joko ovivärin mukaan tai alumiinin värisenä. Puunsyykuviollisissa ovissa voi syykuvion valita joko pystyyn tai vaakaan. Suurin osa mikrolaminaattiovista on saatavilla myös lasiaukkoisena sekä vedinlistalla.

* Lasitusvaihtoehtoina kirkas lasi, savu- tai mattalasi sekä kirkas peili.

 

VIILU - JA MASSIIVIPUUOVET

Viiluovet ovat samaan aikaan trendikkäitä ja ajattomia. Viiluovia saa sekä vedinuralla, sileänä että vedinlistalla. Mallistomme ovet on saatavilla useilla eri viilumateriaaleilla, kuten koivu, pähkinä ja tammi ja lisäksi pinta voidaan myös lakata tai petsata eri väreillä. Kauttamme on mahdollista saada myös massiivipuuovia eri puulajeilla ja kuvioilla. Myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinun vaatimuksiasi vastaavan oven, kysy lisää myyjiltämme!