top of page

OMEGAN MALLISTO

Aina ajankohtainen Omega-mallistomme koostuu sadoista ovi-, runko-, taso- ja vedinvaihtoehdoista, joista yhdessä suunnittelijoidemme kanssa koostat unelmiesi kalusteet budjetista riippumatta.

 

Valikoimamme sisältää materiaaleja jokaiseen makuun, tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen. Yksi vahvuuksistamme onkin, että pystymme tarjoamaan täysin räätälöityjä ratkaisuja, olivatpa kyseessä erikoismitat, -sävyt tai -materiaalit.

 

Suosimme kotimaisia tavarantoimittajia ja olemmekin erityisen ylpeitä korkeasta kotimaisuusasteestamme.  Mallistomme kattaa myös julkitiloihin soveltuvia ja erityistä kestävyyttä vaativia materiaaleja.

Ovet

KALUSTEOVET

MAALATUT OVET

Kaikki mallistomme maalatut ovet ovat kotimaista tuotantoa ja saat ne useissa upeissa vakioväreissä sekä kiiltävänä että mattapintaisena. Voit myös valita minkä tahansa maalisävyn käyttäen yleisimpiä sisämaalikartastoja. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada maalattuna oviväreissä.

Maalatut ovet

KALVO-OVET

Kalvo-ovi sopii erityisen hyvin mm. kosteisiin tiloihin, kodinhoitohuoneeseen sekä lapsiperheiden keittiöön. Kalvopinta ja melamiinitausta suojaavat ovea kolhuilta ja kosteudelta. Lähes saumaton pinta on helppo pitää puhtaana. Korkeakiiltoisia kalvo-ovia suojaa erillinen kalvo, joka irrotetaan vasta asennuksen jälkeen.