OMEGAN MALLISTO

Aina ajankohtainen Omega-mallistomme koostuu sadoista ovi-, runko-, taso- ja vedinvaihtoehdoista, joista yhdessä suunnittelijoidemme kanssa koostat unelmiesi kalusteet budjetista riippumatta.

 

Valikoimamme sisältää materiaaleja jokaiseen makuun, tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen. Yksi vahvuuksistamme onkin, että pystymme tarjoamaan täysin räätälöityjä ratkaisuja, olivatpa kyseessä erikoismitat, -sävyt tai -materiaalit.

 

Suosimme kotimaisia tavarantoimittajia ja olemmekin erityisen ylpeitä korkeasta kotimaisuusasteestamme.  Mallistomme kattaa myös julkitiloihin soveltuvia ja erityistä kestävyyttä vaativia materiaaleja.

vaalea-omega-keittio.jpg
lusikkalaatikko.jpg
musta-hana.jpg
musta_keittio.jpg
taso.jpg
kulmalaatikosto-omega.jpg
boho-wc.jpg
keittion-kaapit.jpg
Paneelivalo.JPG
makuuhuoneen liukuovi-peilikaapit.jpg
liesituuletin-putkijpg.jpg
makuuhuone.jpg
 

KALUSTEOVET

MAALATUT OVET

Kaikki mallistomme maalatut ovet ovat kotimaista tuotantoa ja saat ne useissa upeissa vakioväreissä sekä kiiltävänä että mattapintaisena. Voit myös valita minkä tahansa maalisävyn käyttäen yleisimpiä sisämaalikartastoja. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada maalattuna oviväreissä.

 

KALVO-OVET

KALVO-OVET

Kalvo-ovi sopii erityisen hyvin mm. kosteisiin tiloihin, kodinhoitohuoneeseen sekä lapsiperheiden keittiöön. Kalvopinta ja melamiinitausta suojaavat ovea kolhuilta ja kosteudelta. Lähes saumaton pinta on helppo pitää puhtaana. Korkeakiiltoisia kalvo-ovia suojaa erillinen kalvo, joka irrotetaan vasta asennuksen jälkeen.

KORKEAPAINELAMINAATTIOVET

Laminaattiovia käytetään pääasiassa julkisissa tiloissa, joissa ovelta vaaditaan erityisen korkeaa kulutuksenkestävyyttä. Korkeapainelaminaattiovia on saatavilla myös muissa väreissä, kysy lisää myyjiltämme.

 
 
 

MIKROLAMINAATTIOVET

Laajaan mikrolaminaattiovimallistoomme olemme koonneet ovitoimittajiemme ajankohtaisimmat värit ja kuosit aina sileistä mattapintaisista ovista struktuuripintaisiin puukuoseihin. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada oviväreissä. Mikrolaminaattiovet ovat melamiinipinnoitettua mdf- tai lastulevyä, joiden reunassa on ABS-nauhoitus. Reunanauhan voi valita joko ovivärin mukaan tai alumiinin värisenä. Puunsyykuviollisissa ovissa voi syykuvion valita joko pystyyn tai vaakaan. Suurin osa mikrolaminaattiovista on saatavilla myös lasiaukkoisena sekä vedinlistalla.

* Lasitusvaihtoehtoina kirkas lasi, savu- tai mattalasi sekä kirkas peili.