OMEGAN MALLISTO

Aina ajankohtainen Omega-mallistomme koostuu sadoista ovi-, runko-, taso- ja vedinvaihtoehdoista, joista yhdessä suunnittelijoidemme kanssa koostat unelmiesi kalusteet budjetista riippumatta.

 

Valikoimamme sisältää materiaaleja jokaiseen makuun, tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen. Yksi vahvuuksistamme onkin, että pystymme tarjoamaan täysin räätälöityjä ratkaisuja, olivatpa kyseessä erikoismitat, -sävyt tai -materiaalit.

 

Suosimme kotimaisia tavarantoimittajia ja olemmekin erityisen ylpeitä korkeasta kotimaisuusasteestamme.  Mallistomme kattaa myös julkitiloihin soveltuvia ja erityistä kestävyyttä vaativia materiaaleja.

 

KALUSTEOVET

MAALATUT OVET

Kaikki mallistomme maalatut ovet ovat kotimaista tuotantoa ja saat ne useissa upeissa vakioväreissä sekä kiiltävänä että mattapintaisena. Voit myös valita minkä tahansa maalisävyn käyttäen yleisimpiä sisämaalikartastoja. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada maalattuna oviväreissä.

 

KALVO-OVET

KALVO-OVET

Kalvo-ovi sopii erityisen hyvin mm. kosteisiin tiloihin, kodinhoitohuoneeseen sekä lapsiperheiden keittiöön. Kalvopinta ja melamiinitausta suojaavat ovea kolhuilta ja kosteudelta. Lähes saumaton pinta on helppo pitää puhtaana. Korkeakiiltoisia kalvo-ovia suojaa erillinen kalvo, joka irrotetaan vasta asennuksen jälkeen.

KORKEAPAINELAMINAATTIOVET

Laminaattiovia käytetään pääasiassa julkisissa tiloissa, joissa ovelta vaaditaan erityisen korkeaa kulutuksenkestävyyttä. Korkeapainelaminaattiovia on saatavilla myös muissa väreissä, kysy lisää myyjiltämme.

 
 
 

MIKROLAMINAATTIOVET

Laajaan mikrolaminaattiovimallistoomme olemme koonneet ovitoimittajiemme ajankohtaisimmat värit ja kuosit aina sileistä mattapintaisista ovista struktuuripintaisiin puukuoseihin. Myös sokkelit ja runkojen päätylevyt on mahdollista saada oviväreissä. Mikrolaminaattiovet ovat melamiinipinnoitettua mdf- tai lastulevyä, joiden reunassa on ABS-nauhoitus. Reunanauhan voi valita joko ovivärin mukaan tai alumiinin värisenä. Puunsyykuviollisissa ovissa voi syykuvion valita joko pystyyn tai vaakaan. Suurin osa mikrolaminaattiovista on saatavilla myös lasiaukkoisena sekä vedinlistalla.

* Lasitusvaihtoehtoina kirkas lasi, savu- tai mattalasi sekä kirkas peili.

 

VIILU - JA MASSIIVIPUUOVET

Viiluovet ovat samaan aikaan trendikkäitä ja ajattomia. Viiluovia saa sekä vedinuralla, sileänä että vedinlistalla. Mallistomme ovet on saatavilla useilla eri viilumateriaaleilla, kuten koivu, pähkinä ja tammi ja lisäksi pinta voidaan myös lakata tai petsata eri väreillä. Kauttamme on mahdollista saada myös massiivipuuovia eri puulajeilla ja kuvioilla. Myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinun vaatimuksiasi vastaavan oven, kysy lisää myyjiltämme!

VETIMET

Vedinmallistomme sisältää kymmeniä vaihtoehtoja aina eri metallinsävyistä maalattuihin, puisiin ja nahkaisiin. Metallivetimistä löytyy myös allergiavapaita vaihtoehtoja.

 

Täydellinen vetimettömyys on mahdollista, jos kaapit varustetaan pomppusalvoilla tai sähkömekaanisella avausjärjestelmällä. Monet ovistamme on saatavana myös alumiinisella vedinlistalla. Myymälöissämme voit kokeilla itse, millainen vedinvaihtoehto sopii parhaiten sinun käteesi ja kalustetyyliisi.

 

PÖYTÄTASOMATERIAALIT

Työtasojen tulee kestää katseen lisäksi myös kulutusta. Käyttötarpeesi, tyylisi ja budjettisi määrittää, millainen työtaso on sinulle sopivin.

 

Mallistostamme löydät kymmeniä laminaatti-, kompaktilaminaatti-, luonnonkivi-, kvartsi ja massiivipuutasoja. Tasoja saa materiaalista ja väristä riippuen eri vahvuisena sekä mm. erilaisilla aukotuksilla ja reunamuodoilla. Valmistamme tasoaihioista myös esimerkiksi ruokapöydän kansia tai seinähyllyjä toiveidesi mukaan.

KIVITASOT

Kivitasomallistomme koostuu luonnonkivi-, kvartsi- ja keramiikkatasoista, joilla tuot keittiöösi ylellistä kestävyyttä. Vaikka kivi- ja kvartsitasot ovat kustannukseltaan suurempia kuin esimerkiksi laminaattitasot, ovat ne ominaisuuksiensa ansiosta erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä valintoja, liki ikuisia. Kivi-, kvartsi- ja keramiikkatasoja on materiaalista riippuen saatavilla eri paksuisina aina 12mm:stä 30mm:iin. Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Kvartsi- ja keramiikkatasoissa löytyy lisäksi myös mattapintaisia vaihtoehtoja.

 

LUONNONKIVET

Luonnonkivitasoja on saatavilla 30mm vahvuisena kiiltävänä tai timanttihiottuna. Luonnonkivi on nimensä mukaisesti ekologinen valinta - louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja.

 
 

 

KVARTSITASOT

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali. Se koostuu yli 90 prosenttisesti luonnonkvartsista. Loppu on sidosaineita kuten hartsia, sekä tehosteeksi lisättyjä elementtejä, kuten lasin tai peilin siruja. Kvartsitasojen pinta on hyvin tiivis ja kestävä. Suoraan tason pintaan kohdistuvaa kuumuutta ne eivät kuitenkaan kestä, vaan pannunalustaa on käytettävä aina kuuman astian alla. Luonnonkiviin verrattuna etuna on etenkin valkoisten ja vaaleiden sävyjen saatavuus. Alla olevan kvartsitasomallistomme lisäksi saatavilla on koko Silestone-valikoima.

 

KERAMIIKKA TASOT

Keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet, sillä ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu tai naarmuunnu. Keraamiset tasot ovat myös ympäristöystävällinen valinta, sillä ne ovat 100% luonnontuote. Ne koostuvat kvartsista, savesta, maasälvästä ja mineraalioksideista sekä luonnon väripigmenteistä. Luonnonkivistä ja kvartseista poiketen keraamisten tasojen pinta on yleensä mattamainen, hieman karhea, mutta myös kiiltäviä vaihtoehtoja löytyy. Keraaminen taso on aina 12mm paksu.

 

LAMINAATTITASOT

Hyvin kulutusta kestävät kotimaiset laminaattitasomme soveltuvat kaikkiin kodin tiloihin. Toimitamme tasot aina määrämittaisina ja teetämme niihin kaikki tarvittavat aukot, pyöristykset ja uusimpana myös huulletut altaan aukot suunnitelmasi mukaan. Kaikki laminaattitasomme on mahdollista saada pinnanväriä vastaavalla ABS-reunanauhoituksella. Lisäksi kaikki laminaattitasokuosit saat halutessasi myös välitilalevyinä.