top of page

SÄILYTYSRATKAISUT

Kodin säilytyskalusteita mietittäessä on siihen hyvä käyttää tovi jos toinenkin. Se, kuinka paljon ja millaista säilytystilaa juuri sinä tai perheesi tarvitsette, on hyvin yksilöllistä. Osaavan suunnittelijamme avulla löydät varmasti tilanteeseen sopivat ratkaisut.

Tila maksimoidaan vaatesäilytyksessä liukuovikaapeilla.

 

Liukuovien taakse voidaan rakentaa sisältö aina huonekohtaisesti tarpeiden mukaan. Korit, hyllyt, vaatetangot täydentävät toimivat kaapit. Liukuovemme on taattua laatua, ja ne liukuvat sulavasti auki ja kiinni. Tutustu saatavilla oleviin lisäosiin esitteemme kautta.

Tyylikäs ja tilaa säästävä tapa sisustaa

 

Peililiukuovilla luot avaruutta ahtaisiin paikkoihin ja lasi- tai levyovilla viimeistelet kotisi sisustuksen ilman, että sinun tarvitsee ajatella ulospäin aukeavan oven vaatimia ylimääräisiä neliöitä. Makuuhuoneissa, lastenhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa liukuoven suoma lisätila on aina paikallaan. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat materiaalit, jotka sopivat kotisi muuhun sisustukseen. Tule käymään myymälässä tai pyydä suunnittelija käymään esittelykäynnillä.

bottom of page