OMEGA-KEITTIÖT

AJANKOHTAISTA

20.11.2020

Omegan Black Week on alkanut!

Käy tutustumassa Omega-Keittiön huikeisiin tarjouksiin täällä!

Black Week -tarjoukset ovat voimassa koko viikon 23.-29.11.2020.

13.8.2020

Uusi myymälä Alajärvelle

Avaamme uuden myymälän Alajärvelle 1.9.2020.

3.11.2020

BB-keittiö on Omega-Keittiö

BB2020 -TALON KEITTIÖSSÄ KÄYTETYT MATERIAALIT:

OVET, OVIPÄÄDYT JA SOKKELIT:

saarni ja mustakuusi (Pamel)

VEDIN:
wing musta harjattu (200 ja 40mm)

 

TASOT JA SEINÄLLE NOSTO: kompaktilaminaatti 0080SX (musta lohko)

 

RUNKO:
valkoinen; mustissa kalusteissa musta reunanauhoitus

 

ALLAS:
Stala CEG-50B+ lisävarusteet silikonilävikkö ja lämpösaarni leikkuulauta

14.9.2020

Omega-Keittiöt mukana Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaalla

Rakenna & Remontoi -messut järjestetään 7.-9.5.2021 Myyrmäki-hallissa Vantaalla. Omega-Keittiöt löydät messuilta tänäkin vuonna.

Nähdään siellä!

 

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

 
 

OMEGAN BLACK WEEK ON ALKANUT!

Käy tutustumassa Omega-Keittiön huikeisiin tarjouksiin täällä!

Black Week -tarjoukset ovat voimassa koko viikon 23.-29.11.2020.

KEITTIÖN OSTAJALLE OMEGA LED-VALOT KAUPAN PÄÄLLE

Keittiön ostajalle välitilaan Omega Led-valot kaupan päälle. Kampanja koskee vain uusia tarjouksia.

Kampanja voimassa 31.12.2020.

Vuoden 2020 loppuun mennessä tehtyihin kalustetilauksiin saatavilla 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa Omega-rahoituksen kautta.

Lue lisää Omega-rahoituksesta.

Kampanja voimassa 31.12.2020 saakka.

6KK KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA

KAMPANJAT JA TARJOUKSET

BORA PURE INDUKTIOLIESI / LIESITUULETIN YHDISTELMÄ 2800€

Keittiökaupan yhteydessä Bora Pure induktiokeittotaso 2800€ (norm. 3422,40€).

Lue lisää keittotasosta.

Kampanjahinta voimassa 30.11.2020.

YRITYKSILLE

Omega-keittiöt on joustava ja luotettava kumppani myös rakennusliikkeille, rakennuttajille ja talotehtaille. Toimitamme kiintokalusteet erikokoisiin projektikohteisiin aina pienkohteista kerrostaloihin. Laadimme kohteista selkeät kalustesuunnitelmat ja yrityksenne saa nopeasti tarkan ja kilpailukykyisen tarjouslaskelman. Tarjous sisältää myös laadukkaat havainnekuvat, joita pystytte hyödyntämään myös myyntimateriaaleissanne.

 

Ammattilaisemme suorittavat lopullisen tarkistusmittauksen kohteessa puolestanne ja näin varmistamme sujuvan kalustetoimituksen. Sovittaessa huolehdimme myös asukasmuutosten toteuttamisesta rakennusprojektin aikataulussa, varmistamme muutostöiden soveltuvuuden kohteisiin ja vastaamme niiden vaatimista tarkistusmittauksista. Oma kuljetuspalvelumme toimittaa kaikki kalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kerralla kohteeseen sovittuna aikana. Tarvittaessa asennuspalvelu myös asentaa kalusteet paikoilleen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Markkinointi / Yhtiörakentaminen

 

Vesa Teppo / 040 825 5102
myynti(at)omegakeittiot.fi

 
 

OMEGAN TARINA

Omega-keittiöt on suomalainen kalustevalmistaja, joka toimittaa kaikki kodin kiintokalusteet ja varusteet sekä uudis- että remonttikohteisiin aina valmiiksi kasattuna, kotiin kuljetettuna, sisään kannettuna ja tarvittaessa myös avaimet käteen -asennettuna.

 

Yritys juontaa juurensa aina vuoteen 1998, jolloin perustettiin pieni kalusteliike Jokilaakson Levy ja Kaluste Ylivieskaan. Myöhemmin Omega-keittiöistä tuli yrityksen aputoiminimi. Talvella 2017 Vesa Teppo ja Tommi Hietala ostivat yrityksen liiketoiminnan ja Omega-keittiöt brändi jatkoi elämäänsä. Ylivieskan tilat kävivät pian pieniksi toiminnan kasvaessa ja yritys siirsi kalustetuotannon Haapaveden Haapakoskelle, jolloin kaikki tuotanto liukuovista kalusteisiin saatiin saman katon alle. Uudet, isommat toimitilat ovat mahdollistaneet tuotannon tehostamisen ja laitteiden nykyaikaistamisen, mikä näkyy yrityksen myynnin kasvuna, laadun parantumisena ja entistä tyytyväisempinä asiakkaina.

 

Myymäläverkostoomme kuuluu seitsemän myymälää, joissa asiakkaitamme palvelee 15 ammattitaitoista suunnittelijaa. Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva tehtaamme ja oma kuljetuspalvelumme työllistää yhteensä 13 henkilöä. Lisäksi asennusverkostoomme kuuluu 10 asentajaa.

 

Koko toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen myyntiin ja nykyaikaiseen kalustetuotantoon sekä tehokkaasti toimivaan logistiseen toimintaympäristöön. Suosimme suomalaisia tavarantoimittajia ja hankimme ison osan komponenteistamme tehtaan lähiympäristöstä. Olemme pieni suuri toimija kiiintokalustekentällä ja vahvuutemme on joustavuus ja saumaton yhteystyö sekä myyntikentän, tuotannon että asentajiemme kesken. Tunnemme toisemme ja toistemme vahvuudet ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme laadun parantamiseksi, jotta voimme jatkossakin tarjota laadukkaita, elämää ja aikaa kestäviä suomalaisia kiintokalusteista kaikkiin koteihin.

 

OTA YHTEYTTÄ

logo.png

Omega-Keittiöt

Kauppakatu 8, 84100 Ylivieska

044 565 4560

myynti@omegakeittiot.fi

  • Omega-keittiöt-Facebook
  • Omega-keittiöt-Instagram
  • Omega-keittiöt-Pinterest