OMEGA-KEITTIÖT

AJANKOHTAISTA

keittion_led-valot.jpg

15.8.2022

OMEGA-KEITTIÖT MUKANA KOTONA-MESSUILLA

Olemme mukana Kotona-messuilla Kokkolassa 24.-25.9. ja Ylivieskassa 15.-16.10.

Tule moikkaamaan meitä Kokkolaan B-halliin osastolle 4.2. ja Ylivieskaan osastolle 6.2.

Kaikkien osastollamme arvontaan osallistuneiden kesken arvomme Holiday Clubin viikonloppuloman.

Lue lisää Kotona-messuista.

nauravanappi3.jpg

22.10.2021

KEITTIÖESITTELY

Keittiöesittely torstaina 11.11.2021 klo 17-20 osoitteessa Kivikonkatu 10, 84100 Ylivieska. Tervetuloa!

Käy katsomassa keittiön esittely etukäteen @nauravanappi Instagram-tilin kohokohdista.

makumatkamaailmalle.png

18.1.2022

OPI TEKEMÄÄN GOURMEE-RUOKAA OMASSA KEITTIÖSSÄSI

Osallistu, kokkaa ja opi kädestä pitäen virtuaalisesti. Kokataan kimpassa on palvelu, joka tuo osallistujat saman lieden äärelle modernia videostream-teknologiaa hyödyntäen.

Tulevat kurssit:

29.1. Makumatka maailmalle

19.2. Hyvää arkiruokaa

19.3. Juhlaillallinen

Lue lisää kokataankimpassa.fi verkkosivuilta.

omega_myymala.jpg

22.6.2022

UUSI MYYMÄLÄ AVATAAN SAARIJÄRVELLE

Avaamme elokuussa 2022 Saarijärvelle Omega-keittiöiden kahdeksannen myymälän.

Keski-Suomen edustajana Saarijärvellä toimii Susanne Heikkinen. Ota yhteyttä Susanneen mikäli kalusteasiat Keski-Suomen alueella ovat ajankohtaisia.

Myymälän yhteystiedot

erikoismitta-allas.jpg

15.3.2021

ERIKOISMITTA-ALTAAT

Valikoimastamme löytyy myös erikoismittaiset valumarmorialtaat. Tämä on erinomainen vaihtoehto, kun kalusteet halutaan seinästä seinään ja taso yhtenäisenä ja saumattomana pintana. Allastaso on tällöin erittäin helppo pitää puhtaana ja tietysti kokonaisuus on todella tyylikäs.

gastrokettu.jpeg

17.11.2021

VOITA LIPUT LIVE-KOKKAUSKURSSILLE

Kokataan kimpassa, mutta eri keittiöissä on etäajan pelastus kotikokeille! 

 

Mutta mitä kursseilla tullaan kokkaamaan? Käy antamassa äänesi, minkälaista ruokaa sinä haluaisit oppia valmistamaan ja olet mukana kahden live-lipun arvonnassa! 

 

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä oppimaan ruoanlaittoa livenä omasta keittiöstäsi käsin huippukokin opastuksella! Kokkina toimii huikea Gastro Kettu. Hän tulee loihtimaan makoisat menut Omega-keittiön laadukkaassa keittiössä.

 

Viihdemestarien järjestämiä kokkikursseja tullaan järjestämään kolme, joissa jokaisessa on oma teemansa. Kolme eniten ääntä saanutta menua toteutetaan. Kurssien aikatauluista ja ilmoittautumisesta annetaan lisätietoja myöhemmin.

Äänestämään tästä!

aamiaiskaappi.jpg

22.2.2021

AAMIAISKAAPIT

Aamiaiskaapit ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa. Valmistamme aamiaiskaapit mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaan. Tämä aamiaiskaappi toteutettiin taiteovimekanismilla, joka on nopea avata ja sulkea.

 
 
koira-keittiossa.jpg
Kampanjat

Vuoden loppuun mennessä tehtyihin kalustetilauksiin saatavilla 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa Omega-rahoituksen kautta.

Lue lisää Omega-rahoituksesta.

Kampanja voimassa 31.12.2022 saakka.

6KK KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA

KAMPANJAT JA TARJOUKSET

YRITYKSILLE

Omega-keittiöt on joustava ja luotettava kumppani myös rakennusliikkeille, rakennuttajille ja talotehtaille. Toimitamme kiintokalusteet erikokoisiin projektikohteisiin aina pienkohteista kerrostaloihin. Laadimme kohteista selkeät kalustesuunnitelmat ja yrityksenne saa nopeasti tarkan ja kilpailukykyisen tarjouslaskelman. Tarjous sisältää myös laadukkaat havainnekuvat, joita pystytte hyödyntämään myös myyntimateriaaleissanne.

 

Ammattilaisemme suorittavat lopullisen tarkistusmittauksen kohteessa puolestanne ja näin varmistamme sujuvan kalustetoimituksen. Sovittaessa huolehdimme myös asukasmuutosten toteuttamisesta rakennusprojektin aikataulussa, varmistamme muutostöiden soveltuvuuden kohteisiin ja vastaamme niiden vaatimista tarkistusmittauksista. Oma kuljetuspalvelumme toimittaa kaikki kalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kerralla kohteeseen sovittuna aikana. Tarvittaessa asennuspalvelu myös asentaa kalusteet paikoilleen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kiitos! Olemme yhteydessä teihin pikimmiten.

Markkinointi / Yhtiörakentaminen

 

Vesa Teppo / 040 825 5102
myynti(at)omegakeittiot.fi

 
 

OMEGAN TARINA

Omega-keittiöt on suomalainen kalustevalmistaja, joka toimittaa kaikki kodin kiintokalusteet ja varusteet sekä uudis- että remonttikohteisiin aina valmiiksi kasattuna, kotiin kuljetettuna, sisään kannettuna ja tarvittaessa myös avaimet käteen -asennettuna.

 

Yritys juontaa juurensa aina vuoteen 1998, jolloin perustettiin pieni kalusteliike Jokilaakson Levy ja Kaluste Ylivieskaan. Myöhemmin Omega-keittiöistä tuli yrityksen aputoiminimi. Talvella 2017 Vesa Teppo ja Tommi Hietala ostivat yrityksen liiketoiminnan ja Omega-keittiöt brändi jatkoi elämäänsä. Ylivieskan tilat kävivät pian pieniksi toiminnan kasvaessa ja yritys siirsi kalustetuotannon Haapaveden Haapakoskelle, jolloin kaikki tuotanto liukuovista kalusteisiin saatiin saman katon alle. Uudet, isommat toimitilat ovat mahdollistaneet tuotannon tehostamisen ja laitteiden nykyaikaistamisen, mikä näkyy yrityksen myynnin kasvuna, laadun parantumisena ja entistä tyytyväisempinä asiakkaina.

 

Myymäläverkostoomme kuuluu seitsemän myymälää, joissa asiakkaitamme palvelee 15 ammattitaitoista suunnittelijaa. Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva tehtaamme ja oma kuljetuspalvelumme työllistää yhteensä 13 henkilöä. Lisäksi asennusverkostoomme kuuluu 10 asentajaa.

 

Koko toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen myyntiin ja nykyaikaiseen kalustetuotantoon sekä tehokkaasti toimivaan logistiseen toimintaympäristöön. Suosimme suomalaisia tavarantoimittajia ja hankimme ison osan komponenteistamme tehtaan lähiympäristöstä. Olemme pieni suuri toimija kiiintokalustekentällä ja vahvuutemme on joustavuus ja saumaton yhteystyö sekä myyntikentän, tuotannon että asentajiemme kesken. Tunnemme toisemme ja toistemme vahvuudet ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme laadun parantamiseksi, jotta voimme jatkossakin tarjota laadukkaita, elämää ja aikaa kestäviä suomalaisia kiintokalusteista kaikkiin koteihin.