top of page

PÖYTÄTASOMATERIAALIT

Työtasojen tulee kestää katseen lisäksi myös kulutusta. Käyttötarpeesi, tyylisi ja budjettisi määrittää, millainen työtaso on sinulle sopivin.

 

Mallistostamme löydät kymmeniä laminaatti-, kompaktilaminaatti-, luonnonkivi-, kvartsi ja massiivipuutasoja. Tasoja saa materiaalista ja väristä riippuen eri vahvuisena sekä mm. erilaisilla aukotuksilla ja reunamuodoilla. Valmistamme tasoaihioista myös esimerkiksi ruokapöydän kansia tai seinähyllyjä toiveidesi mukaan.

KIVITASOT

Kivitasomallistomme koostuu luonnonkivi-, kvartsi- ja keramiikkatasoista, joilla tuot keittiöösi ylellistä kestävyyttä. Vaikka kivi- ja kvartsitasot ovat kustannukseltaan suurempia kuin esimerkiksi laminaattitasot, ovat ne ominaisuuksiensa ansiosta erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä valintoja, liki ikuisia. Kivi-, kvartsi- ja keramiikkatasoja on materiaalista riippuen saatavilla eri paksuisina aina 12mm:stä 30mm:iin. Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta. Kvartsi- ja keramiikkatasoissa löytyy lisäksi myös mattapintaisia vaihtoehtoja.

 

LUONNONKIVET

Luonnonkivitasoja on saatavilla 30mm vahvuisena kiiltävänä tai timanttihiottuna. Luonnonkivi on nimensä mukaisesti ekologinen valinta - louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja.

 

KVARTSITASOT

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali. Se koostuu yli 90 prosenttisesti luonnonkvartsista. Loppu on sidosaineita kuten hartsia, sekä tehosteeksi lisättyjä elementtejä, kuten lasin tai peilin siruja. Kvartsitasojen pinta on hyvin tiivis ja kestävä. Suoraan tason pintaan kohdistuvaa kuumuutta ne eivät kuitenkaan kestä, vaan pannunalustaa on käytettävä aina kuuman astian alla. Luonnonkiviin verrattuna etuna on etenkin valkoisten ja vaaleiden sävyjen saatavuus. Alla olevan kvartsitasomallistomme lisäksi saatavilla on koko Silestone-valikoima.

Kivitasot

 

KERAMIIKKATASOT

Keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet, sillä ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu tai naarmuunnu. Keraamiset tasot ovat myös ympäristöystävällinen valinta, sillä ne ovat 100% luonnontuote. Ne koostuvat kvartsista, savesta, maasälvästä ja mineraalioksideista sekä luonnon väripigmenteistä. Luonnonkivistä ja kvartseista poiketen keraamisten tasojen pinta on yleensä mattamainen, hieman karhea, mutta myös kiiltäviä vaihtoehtoja löytyy. Keraaminen taso on aina 12mm paksu.

Laminaattitasot

LAMINAATTITASOT

Hyvin kulutusta kestävät kotimaiset laminaattitasomme soveltuvat kaikkiin kodin tiloihin. Toimitamme tasot aina määrämittaisina ja teetämme niihin kaikki tarvittavat aukot, pyöristykset ja uusimpana myös huulletut altaan aukot suunnitelmasi mukaan. Kaikki laminaattitasomme on mahdollista saada pinnanväriä vastaavalla ABS-reunanauhoituksella. Lisäksi kaikki laminaattitasokuosit saat halutessasi myös välitilalevyinä.