top of page

Valoilla käytännöllisyyttä ja kauneutta

Panosta työskentelyvaloon


Varmista valaistusta suunniteltaessa, että sinulla on riittävä työskentelyvalaistus niissä kohdissa keittiötä, joissa sitä tarvitset. Huolehdi siis, että valaistusta riittää esimerkiksi tiskialtaan yläpuolella, sekä lieden luona! Suoraan ylhäältä tuleva, työpöytää valaiseva led- nauha on tähän tarkoitukseen erinomainen valinta!


Keittiön yläkaappi auki nostomekanismilla.

Muista valon säädettävyys


Led-valoista saat eniten irti, kun valitset säädettävän mallin. Tällöin voit säätää valon voimakkuutta tarpeen ja halutun tunnelman mukaisesti.


Omega-keittiöiltä saat led-valoja eri valaistuslämpötilalla sekä helppokäyttöisiä kytkimiä valon voimakkuuden säätöön!


TÄSTÄ PUUTTUU KUVA!!!!


Älä unohda tunnelmavaloja


Työskentelyvalon lisäksi tämän päivän sisustuksessa ja rakentamisessa kiinnitetään huomiota myös tunnelmavalaistukseen! Etenkin pimeänä vuodenaikana valaistuksella sisustaminen on helppo tapa tuoda tilaan lämpöä, kodikkuutta ja tunnelmallisuutta.


Parhaan tunnelmavalaistuksen luot jakamalla valaistusta usealle eri tasolle, sekä käyttämällä himmennettäviä led-valoja. Tunnelmavalaistusta suunnitellessa voit ottaa huomioon esimerkiksi nämä asiat:


  1. Sokkelivalaistus 

  1. Saarekkeessa olevan baaripöydän alla oleva valaistus 

  1. Vitriinikaappien valaistus 

  1. Kehysmallisissa keittiöissä yläkomeroiden pohjaan asennettava valaistus 

  1. Erilliset valaisimet esimerkiksi keittiösaarekkeen päällä


TOINEN KUVA VÄÄRÄValaise aamiaiskaappi ja vitriini


Aamiaiskaapin valaisemisella saat sekä käytännöllisyyttä, että kauneutta keittiöösi. Hyvin valaistu aamiaiskaappi toimii katseenvangitsijana, sekä tunnelman luojana. Aamiaiskaapin valaistukseen voit käyttää esimerkiksi yläpohjaan upotettua led- paneelia tai vaikkapa upotettuja spottivaloja. Muista sijoittaa valo myös alimman hyllyn pohjaan, jotta saat aamiaiskaappiin hyvän työskentelyvalon! 

 

Vinkki! Aamiaiskaapissa voit käyttää myös liiketunnistimella toimivaa valoa, jolloin valaistus syttyy aina oven avautuessa tai kaappia lähestyessä! 

KUVA PUUTTUU!!!Comments


bottom of page